Saturday 22 January 2011

Moving d(el)ay part II

Eergisteren kregen we het nieuws van het verhuisbedrijf, dat het nog wel eens tot begin februari kan gaan duren, voordat de verhuiswagen voor onze deur zal komen. Door dit bericht hebben we besloten om dan zelf maar de bank in Calgary op te gaan halen met een huurbusje, zodat we alvast de nieuwe woning kunnen gaan betrekken. Met de Durango, een keer of vier volgepropt en een boxspring op het dak gebonden, hebben we al onze spullen overgebracht naar "Stewart Creek Landing" en konden we aan onze laatste rit met de bank gaan beginnen.
Omdat we aan het eind van de gang van het appartementencomplex wonen, leek het ons het beste om de bank buitenom, door de tuindeuren naar binnen te brengen. Het enige obstakel was een heuvelig paadje, waar je tot en met je enkels in de sneeuw verdween. Na wat geploeter en mijn schoenen gevuld met sneeuw, omdat ik zo nodig mijn snowboots niet aan hoefde te trekken, stond de bank dan uiteindelijk binnen.
Dit is dan ook ongeveer al het meubilair wat er tot nu toe in onze huiskamer staat.
Onderdelen voor onze eettafel en salontafel worden op dit moment nog voorbereid door twee vakmannen aan wie wij ons eigen ontwerp hebben afgegeven. Hopelijk hebben we over een week of 3 alles binnen!

2 comments:

  1. tuurlijk, snowboots is nergens voor nodig ;-)

    ben benieuwd hoe het straks gaat worden! Maar wel fijn dat jullie er vast kunnen gaan wonen.

    Liefs van hier!

    ReplyDelete
  2. Denk maar zo, dan is het extra fijn als je straks je spullen hebt. Nu kun je tenminste even rustig het huis eigen maken en zien waar alles het beste zal passen. Ieder nadeel heb s'n foordeel, zullen we maar zeggen!

    ReplyDelete