Saturday 1 January 2011

Dagje shoppen

Met 30 graden onder 0 en een lichte sneeuwstorm vertrokken we richting Calgary om daar vandaag op zoek te gaan naar wat meubeltjes voor ons nieuwe appartement.


Vorige week hebben we te horen gekregen dat we zijn ‘goedgekeurd’ (jaja, zo werkt dat hier) als nieuwe huurders van een prachtig appartement op de meest oostelijke plek van Canmore, met wederom een fantastisch uitzicht op de Rockies. Aangezien dit appartement niet gemeubileerd is, moeten we zo langzamerhand achter een bank en eethoek aan gaan, omdat we het al op 17 januari kunnen betrekken. Via Kijiji (=de Canadese Marktplaats) hadden we een man gevonden die zelf tafels ontwerpt en op maat maakt. Zijn op internet gemaakte beloftes waren meer dan waar. Nu eerst nog het appartement opmeten en dan mag Chris gaan zagen, schuren, schroeven en timmeren. De hele week was Boxing Week in Canada, dus alle winkels hebben echte uitverkoop. Aan het eind van de dag zijn we aangelopen tegen een fijne afgeprijsde, lekkere bank en leuke lampen.
 

1 comment:

  1. ohhh, wat bezielt je om bij -30 (!!!!!) gezellig te gaan shoppen??? Nu vraag ik het me zelfs af! Hebben ze daar geen internetwinkels die aan huis bezorgen?

    ReplyDelete